QUI SÓC?

Edurne BordasEducadora Social. Formadora ocupacional. Dinamitzadora digital. Community Manager. Entusiasta del 2.0. M’interessa el tema de l’ocupació i la recerca de feina a través d’internet i la web 2.0 i les possibilitats que internet i les xarxes socials ofereixen als emprenedors/es.

Vaig iniciar la meva trajectòria professional en el món del lleure treballant de monitora als estius, fent colònies, casals, activitats per joves, etc. Em va agradar tant que poc a poc en vaig fer la meva professió i vaig començar a treballar d’animadora sociocultural en un Casal Infantil a Barcelona, gestionat per l’associació NEÓ que després va ser NEÓ, Gestió Cultural, SL.

El següent pas va ser com a coordinadora de Casals a NEÓ i també altres projectes: coordinar activitats de vacances, projectes de dinamització infantil i juvenil, etc. amb diferents ajuntaments i institucions.

Paral·lelament vaig col·laborar com a formadora amb l’IMAE (Institut Municipal d’Animació de Barcelona) i amb l’Escola ABAST de L’Hospitalet impartint cursos de monitors de lleure. Vaig participar coma formadora en el Pla Integral de Roquetes on varem guanyar un premi pel projecte presentat.

Més endavant vaig començar a treballar amb l’empresa Trànsit Projectes, SL com a coordinadora d’equipaments i de projectes socioculturals, entre els que destaco: Viu el Parc (Diputació de Barcelona), Conferència Europea “Dona’ns una mà pels drets humans”,

Després d’aquesta etapa vaig començar a treballar pel meu compte com a gestora cultural en els següents projectes: Trobada Europea d’Escoles de Música (ACEM), Acte central del Dia de la Música (Taller de Músics), Tempo (CCCB i Xavier Maristany), Clàssica als Parcs (Josep Casellas), etc. realitzant tasques de disseny, planificació, organització, coordinació, execució i avaluació d’esdeveniments culturals.

Paral·lelament durant aquest anys he seguit un procés de formació continuada que m’ha portat a endinsar-me en el món de les TIC i a cercar les seves aplicacions a diferents àmbits com poden ser l’ocupació, la cultura, la formació, etc.

A partir d’aquí la meva trajectòria professional ha estat relacionada amb les TIC i he participat en el següents projectes: administradora d’una plataforma virtual d’aprenentatge, formadora en diferents cursos sobre TIC (Escola taller de Dinamització digital, pla d’ocupació de dinamitzadors digitals, curs de reciclatge per a mestres sobre recursos TIC educatius, Connecta’t 2012 (per a la recerca de feina), treballant per diferents institucions: Ajuntament de Mataró, Ajuntament de Girona, etc.

També he començat a donar suport (assessorant, orientant, formant, dinamitzant i definint), a petits emprenedors en la seva estratègia digital a internet i les xarxes socials.

En aquests moments administro i gestiono la meva pròpia plataforma virtual d’aprenentatge FORMACIÓ TIC  on ofereixo un seguit de cursos creats per mi relacionats amb l’alfabetització digital i la recerca de feina. He començat a publicar el meu propi blog, que m’agradaria  fos  útil a totes aquelles persones que per un motiu o un altre estan relacionades amb el tema de la inserció laboral i la recerca de feina i també en l’emprenedoria.

Estudis realitzats

Feines realitzades